Etter to dager på loff for hele familien, var det vel på tide å bake brød igjen.. Loff er jo ikke noe særlig å oppfostre barn på, men utrolig godt er det! Absolutt favoritten her i huset er toast. Av loff. Loffskiver med skinke, ketshup og ost, så i toast-jernet. Enkekt og veldig, veldig godt synest barna. Og jeg!(
om jeg får sennep på også.) Men fornuften seiret i dag, så nå har jeg fire deilige havrebrød stående til hevings. Oppskriften har jeg igjen hentet fra "Trines mektige matblogg."
Det er tredje gang jeg baker disse, og jeg anbefaler de på det varmeste! De blir supergode. Til og med barna liker disse, og det sier litt når jeg kun har "rundstykkespisende" barn... (
Bare litt bortskjemt i matveien...) Var lenge en ivrig rundstykke-baker, så når jeg pluteslig ble svært lei av å bake rundstykker, var det ville protester fra barna. De likte ikke hjemmebakte brød.. Krise, for det er absolutt det beste, synest jeg. Men, nå er det en annen lyd ifra barna, heldigvis:)
Middagen i dag ble rett og slett hjemmelaget pizza:) På en onsdag... Men i morgen blir det noe med fisk, så det får veie opp for dagen i dag..
Ha en fin kveld, her blir den tilbrakt sammen med en hel haug ubrettede klær, som skal brettes...Phu..
Åse-Lill