søndag 22. september 2013

Sponsorhopping

I går var vi med på rideskolens "annenhvertårlige" sponsorhopping. Lærerikt, sosialt og økonomisk løfting for klubben vår:-) Sponsorhopping vil si at rideskolens ryttere og medlemmer selger kontrakter til slekt, venner og firmaer, som går med på å "sponse" rytteren om de hopper et høyt nok hinder. Wilma ba pent om Skjomen Taxi kunne sponse henne, og det sa taxifirmaet (her pappa) at han kunne. 300 kr fikk hun om hun hoppet 70 cm eller høyere:-)


Det var mange som tok turen opp til rideskolen, så tribunen var faktiskt smekkfull. Tror det var noen ryttere med lus i magen...


Hoppingen gikk kjempefint, Nitro oppførte seg eksemplarisk og endte på 1 meter. Stolt rytter:-) Og letta mamma, som var livredd for at Nitro skulle finne på noen nye krumspring...


Rytterne hadde det morsomt, publikum koste seg, og mammaene slipper nå å selge kakebokser og doruller:-) Bra mange tusen trillet inn til klubben i går:-) Og ikke minst: stevnetrening til hest og rytter, selv om det ikke var et stevne..
Alle fikk premie til slutt, sjokolademedalje til rytterne og gulrot til hestene:-)


Her er det en planløs søndag, herlig:-) En brødbakst står til heving, og straks skal rundstykkedeig også lages. Blir nok litt huslige syssler i dag..

Nyt dagen din:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)