mandag 30. januar 2012

Lue til mannen:-)

Stakkars Mannen i huset har nesten aldri, tror jeg, fått noe strikket/heklet fra meg.. Så, siden garnlagret mitt, merkelig nok, stadig vokser, og ikke minker, som det egentlig skal, ble det heklet lue på Mannen i helgen.. Av restegarn.. Jeg fulgte samme oppskrift som vi fikk på heklekurset jeg gikk på i høst, og tok de farvene jeg hadde tilgjengelig.. Og resultatet ble ganske fresht, om jeg skal si det selv...


I dag har jeg hatt halve dagen hjemme, ettsom lillebror, som jeg trodde var frisk etter omgangsyke, ikke var det likevel... Nytt utbrudd halv ett i natt, gir to nye dager hjemme fra barnehagen.. Sukk.. Ganske irriterende når han hadde vært "utbruddsfri" nær 50 timer... Heldigvis er formen nå ganske bra, så vi har bare kost oss med tv og potetskruer:-)
Nå er det straks trimtur på meg:-)

Ha en fin ettermiddag:-)

Åse-Lill

5 kommentarer:

 1. Hei hei. Artig å følge bloggen din Kan du legge ut oppskrifta på lua? Ha en fin ettermiddag i flotte Skjomen:)
  Gøril

  SvarSlett
 2. Så fin lue du har heklet. Nå ble jeg inspirert til å hekle igjen. Har sett så mange flotte luer med mønster på, men vet ikke helt om jeg takler den syinga etterpå. Men det er jo kjempeflott med striper også.
  Uff og uff, omgangssyke- det takler jeg altså ikke. Heldigvis mange år siden noen her i huset har hatt noe sånt. Men jeg hører at det går mye av både det og influensa. Krysser fingre for at vi slipper i år også.
  God bedring i huset =)

  SvarSlett
 3. Vilken tur att han inte behöver frysa om huvudet mer! Kram från mig!

  SvarSlett
 4. Fin lue, da blir nok mannen fornøyd:)
  Ønsker deg en fin uke!
  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. Hua var kjempefin. men jeg er svært innteresert i oppskrift på brød i brødbakemaskin. jeg har maskin, men brødene blir ikke sånn kjempegode. Hvor mye tørrgjær bruker du i / på ett brød. Tusen takk, hvis du gidd å slenge ut oppskrift-tips.

  HILSEN Elisabeth

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)