søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!!

Godt nytt år alle sammen som er innom hos meg:-) I dag er det akkurat ett år siden jeg skrev mitt første innlegg i "stall og stue"... Jeg husker det var med skrekkblandet fryd, egentlig mest skrekk, jeg publiserte innlegget.. Livredd for at noen jeg kjente skulle lese bloggen min.. Så bloggen ble min "hemmelighet" en god stund før venner og slekt, og noen flere, begynte å lese den..

 Nå har snart 16 000 mennesker vært innom meg, og jeg håper på mange flere fremover:-) Jeg synest det er kjempekoselig å blogge og blir nok å fortsette med det.. Artig å se tilbake, blir jo som en dagbok:-) Og så er det jo så artig å lese de andre bloggene som jeg følger med, som er på min leseliste, ett lite høydepunkt på kveldene:-)


Siste juledagen for min del nå.. I morgen går nok jula ned i kjelleren igjen.. Vemodig og godt.. Bare å brette opp armene, og komme i hverdagsmodus igjen.. Innhenting av gode matvaner (som man ikke vet hva er lengre..), og jobb.. Rydding og trim (ikke minst trim..).. Og sukkerfrie uker, for hele familien.. Det trengs!!

Ha en herlig 1.nyttårs-dag:-)

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. Ja der ser du hvor fort tiden går. Tror vi har 1 års jubeleum for blogging ca samtidig :ø) Mener jeg hadde mitt første innlegg i romjulen :o)
  Ha en fin start på det nye året :o)
  Vi skal inn til skjomen å spise kalkun i dag. Nam, leder meg :o) så må jeg vel starte et sunnere liv etter at desserten er inntatt :o)
  Har ikke vært mye lavkarbo her i jula( spist sjokolade til frokost mange dager)
  Klem

  SvarSlett
 2. Godt Nytt År, Åse-Lill:)
  Her skal også jula ut nå, må bare finne motivasjon til å igangsette!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med ettårsdag! Og godt nyttår! Vi har mange av de samme planene, ser jeg - begynte så smått med utkasting av juletre idag, og i morgen blir nok resten tatt. Og trim, ja - gleder meg faktisk, blir godt å komme igang igjen!

  Vi blogges :)!

  Klem fra Maria!

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)