onsdag 4. januar 2012

Frukt eller...

sjokolade... Valgets kvaler, i allefall i disse godis-reste-tider... Egentlig skulle alt søtt vært kastet 1.nyttårsdag på kvelden!!


Over alt (nesten) hører jeg om flinke folk som legger bort uåpnede poser med julegodteri og konfekt..Gjemmer det til påske eller noe.. Høres veldig lurt ut, men her hjelper det nok dessverre ikke..


Uåpnede poser med godteri har ALDRI vært ett hinder for meg.. Jeg bare åpner de, jeg, om suget blir for stort.. Hjelper ikke å legge det i kjelleren heller, eller i garagen, da henter jeg det bare.. Shame on me!! Men frukt derimot, det kan godt ligge uåpnet...


Jeg prøver virkelig å bli motivert nå til å hente meg inn, spise lite, men ofte, sunt og fornuftig, men motivasjonen er ikke helt tilstede.. Heldigvis er jeg litt i gang, faste, sunne måltider har eksistert siden mandag, og i dag skal jeg på årets første trimtur:-) Da får jeg muligens ennå mere motivasjon til å klaaare å la konfekten og småkakene ligge;-)

Ha en deilig onsdagskveld:-)

PS: Appelsinene er nyyyydelige nå:-)

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. hehe, du må ikke kjøpe inn så mye søtt, vet du, da har du jo ingen fristelser og hente i skoffer og skap :O))og sia vi har lang vei til butikken, så skulle det jo gå ganske greit ( blæ...men skjønne godt problemet ditt, for det e jo så mye godt i jula, samme var det her i huset i jula, men nu er det bare tomme godteskuffer, og det blir bare handlet inn bittelitt hvær fredag, og trimmturene er også begynt her i huset , så nu blir det andre boller ;D

  Ha en fin kveld, Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Takk for hilsen i bloggen min. Frukt eller sjokolade.....thats the question. Ja, takk begge deler, mener nå jeg. I passe porsjoner er det viktig å kose seg med noe søtt. Selv holder jeg på å kverke en Blåfjell-kalender som vi fikk på jobben. Det er så deilig å ha litt godis etter lunsjen.

  SvarSlett
 3. Samme her! Jeg pendler et langt stykke til og fra jobb, og håpet er at jeg skal klare å slutte å spise snop i bilen hjem.... vanskelig!

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)