mandag 28. januar 2013

Ukestart:-)

Og jeg er hjemme med Linus som fikk omgangsyken for 2.!! gang natt til søndag.. Stakkars lille, han var skikkelig dårlig.. Nå er han heldigvis på bedringens vei, har spist frokost, og tygger på lørdagsgodiset som er igjen fra helgen:-) Jeg skal være hjemme et par timer, før Mannen kommer og tar over, slik at jeg kommer meg på jobb en stund.

                                                   Nedkjøling med snø... (inni bandagen..)

Det ble ikke sprang-trening på Wilma og Odin i går.. Under oppvarmingen begynte Odin å halte.. Så synd, og stakkars Odin.. Mamma-hjertet blødde både for han og for Wilma som måtte bryte treningen.. Nå er det hvile til Odin, nedkjøling morgen og kveld, og varmebandager på natten i et par dager.. Og ser vi ikke litt bedring da, tilkaller jeg vetrinær, kanskje han trenger noe betennelse-dempende.. Regner med han må ta det med ro en stund fremover nå.. Sukk, ikke bare bare å være heste-eier...

                                                   Men mat vil vi ha:-)

Fra det ene til det andre:
Nå skal putene på sitte-benken i kjøkkenet få byttet trekk, fra julerødt til litt mere vårlig farver:-) Har ikke fått meg til skifte trekk før nå, kan jo ikke være for tidlig ute med vår-tendenser heller, men wiiii, det merkes at det blir lysere og lysere ute nå.. Herlig:-)

Nyt dagen:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Uff stakkars både Odin og Linus :(
    Håper virkelig Odin blir bra fort. Kjedelig og dyrt med syke hester.
    Ha en fin dag :)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)