søndag 30. desember 2012

Uvær...

Her blåser det kraftig.. Og har gjort det siden i går ettermiddag.. Når hestene blir tatt inn i 15-tiden, da er det uvær..(Og når "Skjombrua" er stengt...) Men vi kom oss i slalombakken:-) Der var det omentrent helt vindstille og supre forhold.. Rart at det kan være slik forskjell..


Linus var superflink, og husket alt han lærte seg i fjor, måtte bare pittelitt oppfriskning til.. Wilma og Emil så vi nesten ikke noe til, de var for det meste overalt og storkoste seg.. Gjett om at det kjennes i armer og rygg i dag:-)  Jeg er helt lemster..


Egentlig skulle Mannen dra ungene med seg i dag, men tipper det blåser for mye.. Det rister i huset til tider.. Vi får se:-)

I ettermiddag er det juletrefest på samfunnshuset:-) Jeg er i komiteen, så hele ettermiddagen går til festen.. Men det gjør man jo så gjerne for barna:-) Det blir bespisning, sang rundt juletreet, loddsalg, nisse og lek.. Arti, både for liten og stor:-)

Nå skal det strikkes her:-)

Nyt dagen:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Koselig å komme seg ut i slalombakken med barna, deilig å få rørt seg litt i jula:-) Kos dere på juletrefest! Klem Marianne

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)