mandag 10. desember 2012

Desember = kolikk??

Så var det påan igjen... Kolikk på lille Pegasus... Hater virkelig den lumske syken.. Må jo være noe med luften i desember, i fjord var det Odin som var syk i flere dager.. Og flere tusen i vetrinær-regning. I år er det Pegasus... Og vetrinæren har allerede vært på sykebesøk tre ganger... Det startet i går, i 14-tiden.. Pegasus ville ikke ha middagen sin, litt senere viste han tydelige tegn til magesmerter.. Og vi har gått og gått med han, sikkert flere mil..


Vetrinæren har gitt han smertestillende og avslappende middel til tarmen to ganger.. Flere liter parafin er også gått med. Nå håper vi det retter seg snart, vetrinæren mener ihverfall at han er på bedringens vei.. Nå er Pegasus sliten og trett, så han skal få hvile litt før Mannen skal gå en siste runde med han for kvelden..Tror aldri jeg har ønsket så mye at en hest skal få bæsjet:-) (For da vet man at det går den riktige veien:-))
Nei, det er bare å krysse fingre og tær...

Ha en fin kveld:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

 1. Uff, stakkars Pegasus (og dokker andre).

  Ikke morsomt når dyran er dårlig:/. God bedring og god førjulstid:)

  Gøril

  SvarSlett
 2. Stakkars pegasus, kolikk er noe dritt...for og si det rett ut, hestene får det mere om vinteren , men vi pleier og sette ut ei bøtte med lunken varmt vann når de kommer ut i luftegården om vinteren, pleier og passe på at de får drikke nok, for det er det som kan være et problem, at de står ute hele dagen uten vann og drikker masse kaldt vann når de kommer inn om kveldene.
  Så vi har vært heldige de siste åran at hestene våre ikke har hatt kolikk etter vi begynte med det.
  Håper han er på bedringens vei <3

  Lisbeth :)

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)