tirsdag 25. januar 2011

Klesbretting på en tirsdag.. Og litt nytt:)

Klesbretting er absolutt! noe av det verste jeg vet.. Og dermed har det en tendesns til å hope seg opp på vaskerommet... Til uante høyder og mengder..


 Helt til morgenen blir slik den var idag.. Sto opp i relativt god tid, kom meg i dusjn og fant til slutt rene klær til meg selv... Men det var ikke lett.. Fikk ungene opp og skulle hjelpe til med påkledningen til de to minste, og hva skjer... Vi finner ingen klær, dvs ingen vi finner ingen passende underklær til 14 minusgarder. Vil gjerne ha ullundertøy på de da.. Ned på vaskrommet, grave, grave i "reinklær-dungen", men til ingen nytte. Dessverre har jo som kjent det du trenger og leter etter en tendens til å gjemme seg . Så oppgidd var det bare å prøve å "bla" seg ned gjennom bunken, med andre ord grave seg ned.. Noe som omentrent førte til at både jeg og ungene kom for sent på skole og jobb... (Ja, jeg vet at det er lurt å legge klart klær på kvelden i forveien...) Så etter middag i dag var det bare å ta tyrene ved hornene, brette opp armene og sette igang. Så, nå er det gjort, heldigvis:) Bakdelen er at vaskemarskinen går for full musikk på vaskerommet.. At det aldri iallefall kan være en liten pause..? Phu..

                                                       Home.. Litt fantasiløst kanskje, men men...:)


Nå over til noe annet. I helgen var jeg i det kreative hjørnet. Den hvite benken vår på kjøkkenet fikk seg tre nye puter. Sydd av meg... Hadde noen sagt for ett år siden at jeg skulle sitte ved en symaskin, hadde jeg nok sett rart på de.. Takket være bloggen til UnePune(http://www.juneaakre.blogspot.com/) ble jeg så inspirert at jeg lånte mammas symaskin å satte igang med noen søte mobil-vesker som unepune hadde oppskrifter på. Nå har jeg "avansert" til å sy putetrekk... Hehe.. Og tror ikke det blir mer avansert en det, det er mer enn nok for meg:)


Nå skal straks kroppen trimmes ilamme noen kjekke nabodamer:)

Ha en fin kveld

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Fine puter du har laga, syns du har vært flink :o)
  Arti med litt blogging så man kan få litt inspirasjon og idea fra andre.
  Har du sydd den d sto HOME på også?

  SvarSlett
 2. Uhgg! Klesbretting e dødskjedelig!! Æ har heldigvis så store unga nu, at æ drar klærn rett ut av tørketrommeln, og sleng de i hver sin kurv. Så får de jaggu brette sjøl. Både unga å gubbe =)

  Fin pute du har sydd!

  Renate

  SvarSlett
 3. Syns ikke den va fantasiløs i d hele tatt, den va fin og kreativ :o)

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)