onsdag 31. desember 2014

Godt nytt år:-)

Årets siste dag er her.. Snart er julen over, og hverdagen er over oss igjen.. Nytt år, nye muligheter.. Jeg har noen nyttårsforsetter... Det ene er godtestopp i to måneder. Ble invitert på facebook av en venninne.. Start 5. januar... Så får vi se da, om jeg klarer det.. Det andre er at vi, familien, ikke skal drikke brus på hverdagene.. Er veldig spent på den.. I hovedsak gjelder det oss voksne, ungene får, i utgangspunktet, ikke brus på hverdagene, men så har jeg sett at det sklir mer og mer ut, at barna også tar et glass i ny og ne.. Ikke sunt, hverken for kropp eller tenner... Litt mer trim, og sunnere mat står også på listen, hehe:-)


Jeg er så smått i gang med eksamenslesning.. Fra fredag går jeg nok inn i eksamensmodus, håper jeg. Da kan jeg ikke somle mer.. Da blir det lesing hele helgen og HELE mandag og tirsdag.. Gleeeder meg så til onsdag når de timene er over:-)
Nå skal vi til byen. Nyttårshandel står på planen:-) I kveld skal vi spise hos gode venner, pinnekjøtt, deilig dessert og drikke litt vin. Så blir det raketter for å ønske det nye året velkommen, før vi tusler i seng:-)

Godt nytt år:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)