mandag 1. desember 2014

1. desember...

I dag var det uvanlig enkelt å få opp ungene, første luke skulle jo åpnes:-) I år er det sjokoladekalender som gjelder hos oss, kinder til størstejenta og smarties til guttene.. Og noen små helgepresanger:-)
1.desembermiddagen besto i dag av laks, stekt i form med masse fløte og løk.. Med gulrot og potet til.. Var utrolig godt.. Vi holdt oss unna taco og pizza i helgen.. (siden vi er så lei av det..) Fredag hadde vi "fylt" loff.. Fantastisk godt:-)


I mellom skivene på loffen var det smurt en majonesblading med egg, bacon, skinke og purre. Med salat til ble det kjempegodt.. Og ikke minst noe utenom det vanlige:-) Ungene spiste burger..
Lørdag kom jeg hjem til biffsnadder.. Det var også utrolig deilig!! Og i går, første søndag i advent, slo vi til med....trommevirvel.... suppe:-)


Hjemmelaget blomkålsuppe med bacon og hvitløksbrød, og tomatsuppe til kidsa:-) Så godt med mat vi ikke spiser så ofte.. I morgen vet jeg ikke hva det blir.. Mulig noe veldig enkelt noe:-)
Nå skal jeg straks ut på luftetur med Mira, så er det Odins tur.. Han må skrittes litt etter sprangøkten i går.. For en ponny vi har:-) Mammahjertet svulmet av stolthet i går, både over den ene og den andre:-)

                                                              Sjekk den ponnyen:-) Og den flinke rytteren:-)

Nei, bare å komme seg opp av sofaen og ut i frisk luft:-)

Ha en fin kveld:-)

Åse-Lill
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)