lørdag 3. januar 2015

Wiiiiii

Vi har bestilt oss tur:-) Tenk, vi som aldri er på noe, iallefall ikke noe som må bestilles lang tid i forveien.. Vi har bestilt oss en liten, oval skiweekend:-) I Finland:-)


I fjor vinter, når sydenturene haglet rundt oss, tenkte jeg misunnelig at vi også ville ut å reise.. Men med en mann som går sur når gradestokken runder 21 varme, og med unger som etter en dag i bassenget går lei, fant vi ut at en skiferie måtte være midt i blinken for oss.. Har lett, forhørt meg osv, men alt blir jo så dyyyyyrt.. Men i går kveld fant vi en løsning. Levi i Finland..


Vi kan kjøre dit, og i verste fall ta med Mira om vi ikke får pass til henne. Ikke avskekkende dyrt, og ikke avskekkende langt..Så, idag fant vi hotell, og har nå bestilt.. Skrekkblandet fryd.. Vi får IKKE en krone igjen om vi ikke reiser... Ennå er det nesten tre måneder til vi drar, så det må vel ordne seg med hundepass, hestepass, taxivikar osv.. Forstår hvorfor vi ikke er på reise så ofte...:-)


Så nå gleeeder vi oss.. Og krysser fingre for at vi kommer oss avgårde!! Ennå nesten 3 måneder til avreise da..
Her snør det i dag, etter flere dager med regn.. Vi skal snart fikse oss og dra på et lite kaffebesøk, og en liten bytur.. Må handle litt mat og greier.. Bare 2 dager til godtestopp, og 4 dager til eksamen.. Lesing i ettermiddag mao..

Nyt dagen:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)