onsdag 22. august 2012

Kira...

...the destroyer!!! Djises, den hunden gjør meg til tider gal!!! Tydeligvis klør det i tennene hennes for tiden, eller for tiden?? det har det visst gjort siden hun ble født..

                                          Nye, hvite persienna mi og vinduskarmen...

Og så er hun en typisk samler.. Samler og stjeler alt som er løst og biter det i stykker under spisebordet, stuebordet og litt overalt.. Alt fra vedkubber, papir, ispinner, lego, bamser til de nyyye moods of norway solbrillene mine..

                                                    Stakkars bamsefar...

Bordhjørner, vinduskarmer og spistuestolene har fått unngjelde.. Nå går vi for intensiv trening, med mye NEI, slipp osv.. Og aner vel en liten bedring, håper jeg...:-) Men søt det er hun, nydeligste og gladeste hunden som finnes:-)

                                                    Hvaaa? tyv? Jeg?

Nå skal den lille tyven få seg en liten trimtur, så får vi forhåpentligvis en rooolig kveld:-)

Fin ettermiddag til deg:-)

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. Haha, ja, valper er noen artige typer, masse jobb med dem, men synd viss hun biter istykke møbler og slikt, men søt e ho nu :)

  SvarSlett
 2. Vi har også en som har en voldsom kløe i tennene. Prøver å erstatte dyre solbriller og sko med tyggebein. Med det resultatet at parketten blir innsmurt av tyggebeinsikkel, men det går tross alt an å vaske bort.
  Det dyreste han til nå har ødelagt er ei lampe. Faktisk den eneste skikkelig dyre lampa vi hadde. Den tok han med seg i farta i et av tulltakene han ofte får.
  Uansett svinn, rot og griseri-ville ikke byttet ut han ut med noe, det er jo bare så vanvittig koselig.
  God helg =)

  SvarSlett
 3. Oi. En sånn hund hadde jeg nok ikke hatt råd til å ha ;-) Katta vår har spesialisert seg på alt som er tovet og nålefiltet. Finner hun et nålefiltet isoporhjerte med ull rundt er det bare smuler og tjafser igjen på 1-2-3.
  Men ja. De er jo søte!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)