onsdag 1. august 2012

Latmannsbakst...

I dag har jeg bakt pizzasnurrer med ferdigkjøpt Nå pizzadeig..Utrolig lettvindt og ganske godt.. Guttene syntest iallefall at de ble gode, jeg syntest bunnen smakte litt rart.. Skikkelige hjemmbakte pizzasnurrer er M Y E bedre:-) Men, fra start til slutt brukte jeg ca 20 minutter, så har man det travelt, er de helt ok..


Ellers har jeg vært litt mer effektiv i dag enn i går.. Huset har fått seg en omgang med støvsugeren, klær er brettet, nye er vasket og hengt opp, beitet til hestene er flyttet, og jeg har som sagt "bakt". Nå unner jeg meg en pause, før jeg skal gå løs på mere klesvask.. Blir A L D R I tomt!!


Ellers så surfer jeg på nettet etter uteklær til Wilma. I går ba hun så pent om å få være med en venninne til fjells. Selfølgelig, svarte vi, før vi visste at de skulle være på fjellet i to dager.. Pakking i full panikk, og jeg må bare innrømme at jeg nesten skjemtes da hun dro avgårde, i en altfor liten utebukse, utslitt knapp jakke og mine støvler..


Her aner jeg at 1000-lapper kommer til å få ben å gå på. Det er jo så dyrt, slike uteklær, iallefall når hun ikke lengre kan bruke barnestørrelser.. Jaja, det er jo gøy å handle da:-) Og jeg vet at det kommer til å bli brukt, Wilma er ei skikkelig villmarksjente<3

Nei, nå skal jeg strikke litt i "pausen" min, hihi:-)

Ha en fiiiin dag:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

 1. Jeg har lagt min elsk på Stormberg når det gjelder fritidstøy. Praktisk, pent og til en pris man kan svelge.
  Jentene mine på 16 og 18 synes også dette er god design.
  Det er ofte knallgode tilbud i nettbutikken til Stormberg. Lykke til i jakten!
  Fortsatt god sommer :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)