mandag 27. februar 2012

God kveld...

....sa kose-sofaen foran TVen i går.. Den trakk sitt siste åndedrag og bokstavlig talt knakk sammen... Jeg gråter ikke over det, den har vært utskiftningsklar leeeeenge.. Det siste året har vi vært nødt til å ha pledd på setet for ikke å stikke oss på de avflassende skaibitene..


Sofaen ble kjøpt for ca 3-4 år siden på jysk, sort skai gjorde den praktisk og billig for oss som småbarnsfamilie.. Engangs-sofaen har jeg kalt den.. Dette er andre engangs-sofaen vi har kjøpt på Jysk, og det blir nok ikke den siste... Orker ikke legge så mye penger i en sofa som det ofte blir spist både frokost og kvelds i, og av og til helgemiddager..(og det av ungene også..) Og orker i alle fall ikke ha regler på at alle måltider, inkl lørdagsgodiset skal spises med spisebordet..

                                    
                                            Mulig dette blir vår neste engangs-sofa...:-)

Men, satser på at dette blir den siste engangs-sofaen vår.. Neste etter denne skal være fin og lys:-)
Ser forresten ut til at vi må invistere i nye matter også.. Kira synest Jysk-mattene (hehe, ja, det er jysk det går i..) er superdeilige å bite i...
Her er det seinvakt og møte på meg i dag, så det er kveld før jeg er hjemme igjen.. Mens stor-ungene har vinterferie, heldiggrisene:-)

Ha en fin dag:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)