fredag 6. juli 2012

Trekommaseks...

...kilo:-) Etter 7! knallharde slankeuker er resultatet ned 3,6 kilo og inn 8 cm i midjen:-) Ikke så mye å skryte av, men jeg er fornøyd!!! (Selv om jeg egentlig synest det er dårlig betalt i forhold til innsats...)

                                                Takk og lov for kaffekoppen, kalorifritt:-)

Jeg har fått spist og kost meg i helgene, men vært beinhard på ukedagene, med telling av kalorier ned til minste detalj.. For ikke snakke om trimming!! Ut på tur.. Heldigvis har jeg ei trimmeglad venninne som går i et perfekt "powerwalk"-tempo:-) Og så er jeg litt imponert over at jeg faktiskt har holdt ut så lenge.. Dere som har fulgt bloggen min vet at jeg holder på som regel i max 2 uker...

                                                  ...og deilige salater:-)

MEN, nå kommer den vanskelige biten: Å holde vekten stabil i ferien som nå står for døren... Og jeg NEKTER å gå opp de samme kiloene igjen, etter såååå mye jobb! Så her er det vel bare å fortsette på den smale sti, unne seg litt ekstra, og trimme litt ekstra.. Badevekten blir vel med på ferie, hehe:-)
Nei, her er det bare å komme seg på jobb, siste arbeidsdag før ferien, weeeeee:-)

Ha en super fredag:-)

Åse-Lill:-)

2 kommentarer:

 1. Så flink du har vært. 3,6 er jo slettes ikke verst.
  God ferie og god tur til Sverige. Byske er vår camping-favoritt. Men i år blir det hjemmecamp. fordi vi blir hundeforeldre til helga, så da blir det barseltid og ingen reising.

  SvarSlett
  Svar
  1. Åååå, så koselig:-) Så deilig med hundebabytid:-)
   God ferie til deg også:-)

   Slett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)