torsdag 3. februar 2011

I strikke-modus..

Endelig har jeg funnet mønster på noen virkelig enkle votter å strikke. Strikket nesten ferdig ett par i går, og det var ikke mange stundene jeg hadde til rådighet... Vottene er tova-votter og strikkes på pinner nr 5. Jeg har brukt fritidsgarn fra Sandnes. Oppskrift fant jeg på http://www.knit.no/. De har utrolig mange fine og enkle vottemønstrer. Anbefales spesielt om man er på ett nybegynnerstadium. Det var her jeg fant mønster da jeg begynte å strikke for 1,5 år siden. Og så er det så greit å få møntret lastet ned. Koster ca 35 kr for ett mønster, og når det er betalt (jeg har brukt mastercard), så får du møntret på en fil med en gang. 5 min så har du mønstret klart:) (Det får du sikkert mange andre plass å, men jeg har ikke sett det før...).
Så, idag har jeg vært å kjøpt garn i fine farger, klar for ei strikke-kose- helg!!
Har du noen bra mønster-tips, så mottas det med takk:)

                                            Så nå er det bare å glede seg til å bli ferdig med                                                        med de grå vottene, så man får får strikke med de herlige fargene:)


Ha en fin ettermiddag:)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Oj. Så smart at vi kan bestille mønsteret på nett, og få det med en gang! Det har jeg ikke vært borti før.
    Tova votter er herlige! Det virker ikke som om man noen gang får nok av dem ... Min erfaring er at ungenes votter har en lei tendens til å forsvinne ...

    Ha ei god helg!

    Renate

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)