tirsdag 10. januar 2017

Tirsdag..

Joda, gikk forholdsvis greit med innhenting av gode matvaner, hihi.. Problemet er at det ennå ikke er tomt i skap og skuffer etter julen, så da går det ned en liten sjokoladebit eller skumnisse innimellom.. Men på langt nær så ille som det var:-) Og det er jo bra:-)


I dag har vi fått ny komfyr.. Vi skulle egentlig prøve å holde ut med den vi hadde en stund til, da vi forhåpentligvis skal få pusset opp kjøkkenet, men det ser ut til at det går en stund til før det skjer.. Og når tre av fire plater er ødelagte, så orket vi rett og slett ikke mer...
Men den var på tilbud, satt ned fra 7000 til 4000:-) Betalt av sparekontoen.. Så der minket den litt, gitt...


Ellers var vi nødt til å handle inn litt mat i dag.. En pakke melk, en løk og en pakke smør.. 60 kroner gikk det ca.. Var tomt for alt, og jeg var nødt til å bake noe brød.. Det ble grove rundstykker:-)
I morgen er det heldigvis handledag, og jeg har skrevet handliste allerede.. Regner med det fyker av gårde en tusenlapp eller to!! Vi må virkelig skjerpe oss, og klare å handle nok for en uke, slik at vi slipper å småhandle..  Det går jo litt mat til 5 stykker.. Men slik ser iallefall middagslisten vår ut:

Torsdag: Kyllingwok og ris
Fredag: Pizza hos naboen:-)
Lørdag: Biffstrimler, salat og chips
Søndag: Indisk kyllingsuppe
Mandag: Laksepakker
Tirsdag: Kjøttsaus og spaghetti
Onsdag: Tomatsuppe og pannekaker

Nå skal jeg straks hoppe i seng, er såå trøtt, men jeg sitter oppe å venter på at ovnen skal "brenne" seg ferdig. Slik førstegangsgreie...

God natt:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)