onsdag 18. januar 2017

Ut på tur...

Onsdag og uteskole fra 10 til 14:-) Jeg liker disse dagene sååå godt.. I dag var været litt ruskete, vind, regn og snø. Litt surt og kaldt, så vi måtte holde oss i bevegelse:-)


I dag laget vi munkerøre som vi hadde med i skogen, så stekte vi deilige munker over bålet i munkepannen. Så gode, tror jeg må kjøpe oss en slik munkepanne til å ha hjemme.


Det er så greit å steke munker, det blir 7 boller på hver steking, så man slipper å steke så mange ganger:-)


Nå er vi kommet oss hjem, det var godt å komme inn i varmen! En liten kaffekopp før jeg skal lage middag, skikkelig komplisert middag i dag, grandiosa, hihi:-) Etter at vi startet med middagsplanlegging i høst, er det sjeldent det står det på bordet, så da er det helt greit:-) Og ungene var kjempefornøyde!!
Egentlig er det handledag i dag.. Er litt usikker på om jeg skal begi meg til butikken.. Føret er skikkelig dårlig, is på veien, og sludd i lufta.. Frister ikke med 3,5 mil i bil.. Men vi er fri for så mye, så hadde vært fint å få handlet.. Vi får se..

Nei, nå må pizzaen i ovnen, og klær inn i vaskemaskinen, pausen er over:-)
Ha en flotters ettermiddag:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

 1. Oi, må du kjøre 3,5 mil for å komme til butikken? Da kjenner jeg meg privilegert som bare kan ta beina fatt og fortsatt bo på "landet".

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, da er du priviligert:-) Butikken her ute ble lagt ned for 11 år siden.. Den er dypt savnet:-)
   Men vi har skole, ungdomskole og barnehage:-)
   Så hyggelig med kommentar:-)

   Slett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)