lørdag 20. juni 2015

10...

...års grunnskole er ferdig for den her vakker-jenta... På torsdag var det avslutning for henne og de to andre klassekompisene hennes.. Så koselig:-) Men også vemodig.. Siden jeg jobber på oppvekstsentret hun har gått på fra hun var 4 år, så har jeg jo fått fulgt med henne, og passet litt ekstra på henne hver eneste skole og barnehagedag:-) Men nå skal hun fra høsten på vidregående skole:-) Og det synes nok Wilma er deilig!! :-)


Uka har flydd avgårde.. Jobb, planleggingsdager og avslutninger, både for Wilma, for personalet på jobb og på fotballen for guttene.. Nok å gjøre med andre ord.. I dag skal vi feire mammas 70-årsdag:-) Så jeg skal straks gå i gang med å lage potetsalat og en pavlova til anledningen.. Og så må vi en tur til byen.. Og så må vi.. Og så må vi... Som sagt, litt hektisk!


Ja, og så startet kulturuken i Skjomen i går:-) Den åpnet høytidlig med tenning av kullmilen som er laget for anledningen.. Når denne er ferdig "brent" om 4-5 dager blir det grillkullsalg også:-) Ordføreren var til stede, og fikk være med på å tenne kullmilen:-)
Nei, her er det bare å gå i gang med kake og salat-mekking.. Klær må også vaskes og brettes...

Nyt lørdagen:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)