tirsdag 30. april 2013

Sunn!

Jeg bruker å komme med "bli-sunn-innlegg" med ujevne mellomrom, og et slikt kommer i dag også. Nå har jeg levd livets glade dager siden i høst ca, på det matmessige planet.. Gjerne pizza til frokost, om vi har, eller i allefall til lunsj.. Spist sjokolade når jeg måttet ønske, potetgull, kaker og kjeks.. Og det har vært deilig å putte i seg det en måtte ønske..


Men, jeg er (dessverre) skapt slik som de fleste, jeg tåler nemlig ikke å frotse over lang tid.. Jeg går faktiskt opp i vekt:-( Nå er det blitt ubehagelig å ha på seg noe annet enn kosebukser, ALT strammer... Problemet er at det passer ALDRI å "slanke" seg.. Det er alltid noe:  jul, påske, 17.mai, konfirmasoner, bursdager, haloween, osv!! Men, nå er det nok, sjerpings må til! Og jeg startet i går, selv om det er konfirmason til helgen, og neste helg, og 17.mai osv osv..  Jeg får heller øve meg på å ikke ta helt av på slike festlige dager:-) Nå gjelder det å ikke ha godis i skapene, spise regelmessig, telle kalorier og trimme masse:-)
Det er deilig å være i gang:-)

Ha en deilig siste-april-dag:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Vis gjerne slike "sunnhets" innlegg - det inspirerer :) Jeg trenger ikke slanke meg, men trenger så absolutt å spise sunnere. Lykke til.

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)