lørdag 4. mai 2013

Dagene går...

...som vanlig i rasende fart.. Spesielt når det er mye som skal gjøres..
I dag er det konfirmasjon i familien:-) Tantegutten Ulrik skal konfirmeres:-) Som vi gleder oss:-)


Kirken begynner forholdsvis tidlig, så jeg har allerede vært oppe en stund, er jo en del skjorter som skal strykes. Og så skal jo ikke minst bunaden på:-) Bare den kommer på da.. Har rett og slett ikke turt å prøve den...


Slankeprosjektet har ikke vært enkelt gitt.. Fristelser i kø! Onsdag var det bursdag for gu-barnet mitt. Torsdag var det bursdag for svigerfar, OG symøte på kvelden.. I går var det den store kakebakedagen.. Fire kaker skulle bakes, tre til konfirmanter og en til Wilma som hadde en mini-bursdagsfeiring i går:-) I dag konfirmasjon.. Og i morgen skal jeg og Wilma servere i en konfirmasjon.. Skjønner?? Ikke enkelt! Og ikke nok med det, så er det nesten likt i neste uke.. Men så!! Da er de fleste bursdager og stordager over..


1.Mai var vi på en koselig tur i skogen ved "den øverste" lavvoen:-) Så koselig, var en stund siden tur-klærne hadde vært på.. Vi grillet pølser og kokte bål-kaffe.. Ungene lekte i den lille bekken, og spikket pølsepinner:-) Så utrolig deilig å være på tur når unger OG hunder trives.. Dette var såpass langt opp i skogen så Kira Krapyl kunne være løs og springe så mye hun orket:-) Energi-bust nr 1, altså!


Nei, her er det bare å brette opp armene og la dagen begynne:-) Formen er litt lurvete med hodepine og slikt, satser på at en sunn frokost, 3 kopper kaffe og 2 ibux gjør underverker!!
Klar, ferdig, kjør! :-)

Ha en flotters dag, alle sammen:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. D e så artig når du skrive blogg. Æ må flire :). Kos dæ i helga og nyt kakene. D skal æ gjøre. Det "andre" tar vi etterhvert.
    Gøril

    SvarSlett
  2. Skickar en vårklem till er!

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)