lørdag 1. september 2012

Handledag..

..i dag:-) Jeg og eldstejenta har vært på en liten shopping-runde i byen.. Hun skal nemlig på fjelltur med ungdomstrinnet til uka og skal være borte i over to døgn.. Og da måtte vi invistere i en ny fjellbukse.. Vi fant en flott bergansvariant på Ultimo, vanntett, vindtett og pustende, til en fin pris:-) Og så skulle det handles gnagsårplaster, drikker, kjeks, sjokolade, snacks, osv osv.. Tror sekken hennes vil bli temmelig tung...


Og når det snakkes om handling... Jeg har, som matbudsjettansvalig (føler jeg selv da...), for første gang på lang tid, regnet ut hvor mange penger vi bruker på matbutikker i måneden.. Resultatet var hårreisende.. 11 140 kroner.. 11 140 kroner!! Jeg synest det er hårreisende mye!! Tror nok at vi kan klare oss på mindre, innskjerping må til..:-) Rapport vil følge..

Nå skal huset lørdagsfixes litt, må jo være litt koselig her når pizzaen skal nytes litt senere:-)

Ha en fin lørdag:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. Ja, det går mye penger til mat hos oss også. Jeg har funnet ut at det vi sparer mest på er å ha storhandling en dag i uka og lage ukemenyer.

    SvarSlett
  2. Jeg har aldri turt å summere mathandelen... Men jeg ser på Coop-oversikten at vi handler mye der - og så vet jeg at vi handler minst like mye mat i andre butikker. Det er nok mulig å bli mer fornuftig, ja - og ikke minst unngå å kaste så mye mat.
    Pludrehanneklem

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)