lørdag 15. september 2012

Lørdag morgen..

..og jeg rakk ikke den rolige, ensomme kaffekoppen for meg selv. Jeg ble slått av gutta, som allerede satt plantet i sofaen og så barnetv:-) Formen er forhåpentligvis stigende. Ennå har ikke den intense hodepinen jeg har hatt de to siste dagene kommet. Satser på at den er borte nå, og at jeg er på bedringens vei:-)

                                      Emil med lillebror bakpå.. Bursdagsgaven har han allerde fått...;-)

I dag bør fomen være bra da handling og bytur venter:-) I morgen fyller nemlig verdens beste Emil 10 år:-)
Så en liten oppsummering på handlingen vår.. Snart to uker har gått siden vi tok kontroll over handlerutinene våre etter at jeg sjokkert så at vi hadde brukt over 11 000 kroner på mat på en måned. Målet er å klare seg på 2000 kroner i uka. (Målet er ikke å bruke minst mulig..) Forrige uke brukte vi 1840 kroner:-) Denne uken er vi kommet opp i ca 1300 kroner allerede, 700 igjen å gjøre helgehandel på.. Skal nok gå greit, men da kommer handlingen til Emils bursdag utenom. Nemlig! (Den handlingen går på bursdagsbudsjettet, hihi...)


Nå skal det strikkes litt her, neste enkling er i gang, tøffler er det:-) Ridevottene er ferdige, og ble superdeilige etter en tøveomgang i maskinen:-)

Ha en deilig lørdag:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)