onsdag 12. september 2012

Enklinger og ny do..

Ja, da var vi nådd onsdag allerede.. Og som vanlig går ukedagene i ekspressfart.. I høstmørke og stearinlys-skinn har jeg hentet frem strikkekurven og funnet frem noen enklinger som jeg har hatt liggende.. Lenge... Så lenge at jeg ikke engang husket hvilken størrelse jeg har brukt på strikkepinnene. Første enkling ut er ridevotter. Vott nr 1 ble strikket sist vinter engang, og nå er vott nr 2 straks ferdig. Den ble dog noe mindre enn nr 1, men det håper jeg ikke merkes når de er ferdig tovet og kommer på handen...

Så til noe helt annet: Vi har fått ny do:-) Endelig:-) Hver kveld i ca noen år har jeg måttet "skru" av doen når jeg skal legge meg om kvelden.. Pga rennelyd, som holder på å gjøre meg gal til tider.. Men de tider er over, og ny do er allerede montert og tatt i bruk:-) Og når vi allerde var i gang, kjøpte vi kommode som vi kan undertøy og slikt i. Til nå har vi hatt en slik "Ikea-pølse" hengende fra taket med undertøy i. Lekkert;-)


Så her er det badshining som står på programmet resten av ettermiddagen:-) Blir så utrolig deilig med orden på badet. Endelig:-)

Fin kveld til deg:-)


Åse-Lill
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)