mandag 5. mars 2012

Slanking og sånn...

Uffda, da er man i gang igjen!!
Garderoben i skapet mitt har krympet i løpet av mørketiden.. Og hva skal man gjør da?? Er vel bare å hente frem gode matvaner igjen?? Og håpe at motivasjonen kommer etterhvert..
Det store problemet mitt (og sikkert mange flere) er at jeg går i gang som en løve.. Og ender ned som en fell.. Etter ca 14 dager... Og det er hovedgrunnen til at jeg så vidt orker ta meg selv i nakken.. 


Supermotivert til å begynne med, men etterhvert sniker det seg tankesabotører inn i hodet mitt som hvisker stille: "Alle kan jo ikke være slanke.. Man skal kooooooose seg, livet er jo så kort... Vær nå bare fornøyd med litt ekstra... Men, så er jeg jo ikke det da.. Fornøyd.. Så nå! Nå er jeg i gang, igjen..:-) Og det kjennes akkurat nå helt greit ut:-)


Får bare ta frem staheten (og faktisk bruke den til noe positivt, hehe) og komme seg ut på trimturer.. Skritt-telleren skal blåses ren for støv, den er en fin motivator, målet er 12000 skritt om dagen.. Og så må det vel handles.. Sunne saker.. Frukt og grønt, og godt pålegg.. Og isbrodder!! Ingen undskylding her nei!!

Her er huset stille.. Ungene på skole og barnehage, mannen på kjøring.. Jeg skal puske litt i huset, før jeg går denne slankerundens første trimtur:-)


Ha en super dag:-)
(PS: Bildene er "lånt" fra greteroede.no)
Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. Synes du er kjempeflink!! Motivasjonen stiger når dagene blir lengre og lysere! Nyyyyt den første vårmåneden og ettermiddagen! :-)

    SvarSlett
  2. Lykke til =) Du får finne deg noen gode og sunne og fristende oppskrifter som kan holde motivasjonen oppe!

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)