onsdag 7. september 2011

Ut på tur..

Da har de to største ost ut døra til skolen. Lillebror sover og jeg har litt alenetid med kaffekopp nr 2..

                                              Uff, har blitt noen bilder av disse koppene, men i mangel på noe annet....

I morgen reiser jeg og Emil til Oslo, hvor vi skal i komfirmasjon til min tante-unge. Gleder oss så.. I tillegg til komirmasonen skal vi nok rekke noen butikker. Og muligens Tusenfryd på Emil.. Skal bli deilig å treffe storesøster og resten av familien hennes igjen:-) Og skal bli deilig å komme seg litt bort, en liten mini-ferie på mams og mellom-gutten..


Emil gleder seg også enormt!! Både til å treffe slekt, og til å få mamma litt for seg selv, tror/håper jeg.. Han prater stadig om da han var i Harstad på sykehus for å fjerne mandlene. "Mamma huske du kor koselig vi hadde det i Harstad? Bare æ å dæ, va på resturang å greier.." Så nå håper jeg han får ett litt koseligere minne om alenetid med mamsen, enn da han opererte ut mandlene, hehe:-) (Men han har jo rett da, vi hadde det koselig, FØR operasjonen;-) )
Nå har jeg som vanlig en enorm kleshaug som venter på å få komme i skapene, så det er bare å komme igang:-)

Ha en super onsdag:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Vi gleder oss veldig til dere kommer.Vi skal nok få tid til både butikker og kafè. Heldigvis ser det ut til at sola har tenkt å skinne disse dagene, krysser fingrene for at yr.no har rett!! :-) I morgen blir det kakebaking, både på meg og mor!! VI sees snart!!!

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)