tirsdag 20. september 2011

Ny, gammel ovn..

Endelig er vi ferdig med ovn-byttet:-) Det nye gulvet er vasket, og er blitt som nytt igjen, og vi slipper å ha mørtel/sement under sokkene... Jeg er bare sååå fornøyd. Selv om ovnen ikke er av nymotens utseende (som jeg såååå gjerne skulle hatt...) synest jeg det ble kjempefint:-)

Og ettersom ovnsrøret er montert oppå ovnen, og ikke bak, varmer den ennå litt mer. Skulle gjerne tatt bilder når det var fyr i den, men ute er det 13 varmegrader, og jeg orket ikke "blogge-fyre" i den;-)

Her har det vært noen hektiske dager med bursdagsfeiringer ganger 3, kakebaking og maratonrydding. Godt hverdagen kom, slik at vi får tatt det litt med ro igjen;-)

Ha en super tirsdag:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. Har gledet meg skikkelig til å se resultatet, og det ble kjempefint!! :-) Ingen problem med å se fyr i ovnen på mørke kalde høstkvelder!! Den får dere masse glede av.
    Har ikke hatt fyr i vår ennå, men det er nok ikke langt unna. Høsten viser allerede sine flotte farver, og da er det perfekt med kubbelys og innekos!! Ha en nyydelig kveld, og hils alle der.

    SvarSlett
  2. Deilig og bli ferdig med grisearbeidet vil jeg tro. Er pyton med betongstøv, og alt annet støv også for den saks skyld. Resultatet ble kjempefint :o) Og du kan godt fyre selv om det er mange varmegrader ute, det gjør jeg :o)))
    Kos deg masse med nytt gulv og nygammel ovn :o)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)