søndag 4. september 2011

Aktiv søndag:-)

Halv 8!! slo gluggene seg opp i morges... Og jeg kjente at jeg bare måtte sy!! Herlig, med en laaang morgen for seg selv.. (selv om enkelte klaget på symaskin-bråket..) Kaffen ble inntatt samtidig med at stoff ble klippt til.

Så nå er endelig puten til skatoll-stolen ferdig:-) Heldigvis er det ikke nærbilde av puten, er nok ikke noen sydame...Ennå;-) I tillegg ble det ett nytt trekk til salen til Odin i grønn fleece.. Men ettersom jeg mangler strikk ble den ikke helt ferdig..


Middag ble det også i dag, fra bunnen, hjemmelaget lasagne med bl a bacon og gulrot. Huset har blitt støvsuget, klær vasket, og hengt ut og tatt inn igjen..(super klestørk i dag, og jeg lukker ørene om at det er søndag..) Og sist men ikke minst har vi også vært på ett lite, koselig kaffebesøk:-)
Nå er det sofaen som gjelder her.. Med sjokkis attåt:-)

Ha en flott kveld:-)

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. Du imponerer stadig, kjempeflink er du!! :-)
  Så hærlig det høres ut med skikkelig klestørk, her bøtter det ned og det ser ikke ut til å stoppe. Kunne vri lille Oskar da han kom hjem fra sin daglige luftetur, ørene var fulle av vann kunne det virke som. :-( Leeeeengter etter solskinn, for det har det ikke vært for mye av her sør i det siste.
  Nyyyyt den herlige høsten nordpå, den vet jeg er fantastisk!!

  SvarSlett
 2. Takk, syrran:-) Men det ser ut til at det er meldt 18 grader og sol til helgen:-) Håper virkelig det slår til:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Jøss så flink du har vært med symaskinen på morrakvisten, effektiv husmor må jeg si :o)
  Ha en flott kveld, og en fin ukestart :o)

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)