fredag 24. juli 2015

Siste dagen...

...i Luleå for denne gangen.. I morgen setter vi nesen hjemover.. Med blandede følelser... Det går jo så fort når man er på ferie, dagene suser jo bare avgårde i et helt vilt tempo.. Men så gleder jeg meg til å komme hjem også, til Nure og Odin:-) Og til et hus med rom til barna og bad. Og oppvaskmaskin, osv osv... 


Og så har vi handlet nye matter til stuen og litt småtterier, så det blir gøy å fikse... Uhorvelig mye penger er brukt, så slik sett blir det å greit å komme hjem, bort fra butikker;-)
I dag skal det siste handles.. Linus skal få kjøpe seg noe, de andre er ferdighandlede, Mannen og jeg skal å fylle på med litt klær:-) 

Fisking på bryggen rett ved hytta vår.... Sukk.. Idyll...

Og så skal hooks besøkes for siste gang.. Brusbokser skal kjøpes, dressinger og karrisaus, slikt vi alltid kjøper med hjem:-) Samt kopptuer ( de er så gode de som er av skumgummi) og oppvaskmiddel (det svenske lukter så deilig).


Men, for en herlig ferie.. Ungene har virkelig storkost seg!! De har hatt noen å være samnen med hele tiden, det er det som er så flott med campingferie. Masse unger, lekeplasser, fotballbane, basseng, hoppeputer og strand.. Og kiosk, ikke minst!! For våre barn er det stas å gå på kiosken, siden det er noen mil til nærmeste butikk der vi bor til vanlig...

 
Nå skal jeg vekke resten av hytta.. Vi skal spise "familiefrokost" som ungene kaller det, med egg og bacon og nystekte rundstykker fra butikken:-) Og så litt mere kaffe før vi setter dagen i gang..

Nyt dagen du også:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

 1. Ja tia går alt for fort når man er på¨ferie, fine bilder, godt dokker har kost dokker :)

  Men stussa litt på bilde med fisking fra brygga rett ved hytta ?

  Lå hytta dokkers helt ved vannet , koselig det :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Ja, Lisbeth, hytta ligger like ved:-) Ikke inntil, men bare noen meter ned til den, slik at vi ser når ungene ligger å fisker:-)

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)