torsdag 30. juli 2015

Ryddedag...

Jepp, i dag blir det rydding og vasking i heimen.. Kjedelig, men det må til.. Allerede har jeg vasket kjøkkenet, og det er heldigvis vasket omentrent rundt!! Deilig å ha det gjort! Og eeeendelig kom juletrekkene av putene på benken.. De sommerlige blåprikkede har vel ligget klar siden april, men har aldri prioritert å få byttet.. Før nå:-) Og det ble jo pent, må jeg selv si:-)


I Luleå kjøpte jeg slike fine glass med sugerør. En 6-pakning for 99 kroner på Lagerhaus:-) Så søte, og når de kom på hyllen kom de virkelig til sin rett:-) Fornøyd med de:-) Nå kan ungene ha drikke på rommene sine uten å søle siden det er slik gummi rundt sugererøret så de ikke lekker.


Fjellturen i går var superfin!! Klokken 11.00 startet vi fra parkeringsplassen på Skjomfjellet. Det ble litt vurdering på hvor det var best å gå, så vi brukte litt tid på det. Nistepause ble det også, med både brus, kaffe og en liten øl:-) Så bar det videre..


Ganske lang tur, 1,6 mil er det tilsammen. Klokken 16.10 var vi nede ved foten til Reines, og der ble vi hentet av Mannen:-) En tur som virkelig anbefales!!

                                                                En fjellselfie måtte jo til:-)

Nei, nå er pausen over, bare å fortsette slavearbeidet;-)

Ha en toppers torsdag:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)