mandag 18. mars 2013

Fødsel:-)

I dag har jeg vært med på 3!! kyllingfødsler:-) Sååå spennende:-) (Og det heter vel ikke fødsel, det heter klekking.. Tror jeg.)


I denne stund er det kommet fire skjønne, små nøster i rugekassen til barnehagen.. Tre til ventes om ikke lenge, hullene i eggene blir sakte men sikkert større.. 17 egg har vi til ruging, tro om vi får 17 kyllinger??


Om en liten time skal jeg bort til barnehagen å sjekke om nøstene har det bra. Er de sterke nok skal de få komme i en egen liten kasse, hvis ikke må de være i rugekassen en stund til..
Barnehagen får ha kyllingene til helgen, da flytter de til et gårdsbruk her i Skjomen:-)

                                          En liten tass på vei ut:-)

Ellers har jeg en kleskamp her i huset i dag... Og nå prøver jeg å skaffe litt mer energi til å fullføre kleskampen ved å helle i meg kaffe og blogge litt.. Vi har klær overalt for tiden!! I gangen (nå ryddet!), i innergangen (nå også ryddet), på badet oppe (også ryddet), badet nede (også ryddet), på soverommet (ikke kommet så langt..) og på vaskerommet (fra gulv til tak......) Målet er å få vasket det meste i løpet av uken, og, fortløpende! få lagt i sammen og puttet i skap! Det er jo tross alt påske snart:-)
Nei, nå er pausen over, tilbake til kamp!!

Ha en fin kveld:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Å kor artig, er det barnehagen som skal ha de ?? æ som e ute etter kyllinger av dvergraser...kor søte de var ;=)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)