lørdag 18. juni 2011

Sommerfest:-)

Med innslag av prikker... Tjihi.. Da jeg til slutt ble enig med meg selv at jeg måtte ha voksdukene på bordene, tok jeg liksågodt prikke-stilen helt ut:-)


I år er det min tur til å ha den årlige sommerfesten for kollegaene på jobb.. Kjempekoselig:-) Dagen har stort sett bestått av vasking, vasking og atter vasking... Å, som jeg skulle ønske at jeg var født naturlig ryddig av meg... Men det er jeg dessverre ikke, så da må det ryddes og vaskes før jeg tør ta inn folk.. ( Neida, så ille er det ikke...) Og jeg ser at jeg til stadighet blogger om rydding.. Kanskje noen har noen gode hold-huset-rydding-til-daglig-tips? Mottas med STORT takk:-)

Nå skal det spises og skravles her:-)

Ha en super  kveld:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig av deg å lage sommerfest, er helt sikker på at festen ble en suksess!! Mitt tips til deg for å holde huset ryddig, er å rydde litt hver dag. Jeg rydder kjøkkenet hver dag etter middag, og det er kanskje det som tar lengst tid !!! Jeg setter stort sett på en maskin med klær hver dag. Ellers tar det ca.10 min å rydde på plass klær i gangen og 10 min støvsuging nesten hver dag. Tar også å tørker støv innimellom, slik at det ikke rekker å bli til kaniner!!! Dette funker hos meg,og jeg slipper å ta skippertak!! Når det gjelder badet har jeg ingen gode tips. Jeg hater å vaske badet, og er nok først ute når det kommer nye produkter ut i butikkhyllene som skal være FANTASTISK og gjøre badet skinnende rent, for så å oppdage at dette er bare tull. Det eneste som funker er en kombinasjon av grønnsåpe og klorin. Vel, dette var mitt "lille"tips, men husk jeg har ikke småbarn, katt, høns, hest og stall...har jeg glemt noe da? Lykke til.

    SvarSlett
  2. Nåååh, snille storesøster:-) Tusen takk for tipset, skal virkelig prøve å gjøre som du sier:-)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)