søndag 18. oktober 2015

Picketfences..

Vi har bygd gjerde rundt huset vårt:-) Jeg har ønsket meg gjerde i flere år nå, og endelig ble det prioritert:-) Det var vel når vi bestemte oss for å få en hund til at vi også bestemte oss for å sette i gang med gjerdet.. Vi har vel holdt på nå i en liten måned, og straks er vi i mål. Heldigvis!!


Flinke Mannen har jobbet med det i hver ledige stund nesten.. Slått ned påler, borret med fjellbor der vi måtte det, og støpt der det måtte til.. Jeg har saget.. En meter lange plankebord, sikkert over 200 stykker.. Foran, der gjerdet er mest synlig har vi plankegjerde, mens på baksiden av huset og litt opp i skogen har vi benyttet nettinggjerde..


Hele skøyen kommer seg på ca 10 000 kroner.. Men, det er det verdt!! Tenk å bare slippe hundene løse i hagen når vi skal fikse ute:-) Blir og er helt fantastisk:-) Spesielt til sommeren, når vi er mye ute:-) Da er hundene trygt i hagen, mens uvelkomne hunder er stengt utenfor.. Supert:-)


Vi er straks på tur ut til byen på besøk. Vi skal ha med Truls så han får treffe hunden deres. Viktig med sosialisering nå når han er så liten. Sosialisering med hunder som man vet er snille og greie er gull verdt, og er med på å gi Truls positive opplevelser med andre hunder:-) Viktig!!

Nyt resten av helgen:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)