tirsdag 10. desember 2013

Sliten...

...etter søndag, som jeg tror var den mest grusomme dagen i mitt liv... Lille, skjønne Kiraen vår ble angrepet av en stor hund som var kommet seg løs. 


Det aller verste var et det var guttene som var alene på luftetur med Kira.. For et senario.. I flere minutter sloss de for Kira, før hundeeieren kom springende.. Mammahjertet blør. For guttene, som måtte oppleve noe slikt, og for Kira, som nå har veldig vondt.. Og for hundeeieren, som nok også har noen vonde dager... 


Heldigvis fikk vi raskt tak i verterinær, som møtte Mannen og Kira på dyreklinikken.. 
3,5 timer brukte de på å lappe henne sammen. 80 sting på over 20 kutt.. Flere avbitte muskler.. Heldigvis var tarmer og buk uskadet. Det samme var ryggrad, ledd og ben.. Ærlig talt, jeg var sikker på at det bare var en ting å gjøre, å avlive henne, men heldigvis (håper jeg) mente vetrinæren at dette skulle gå.. Takk og pris..


Sakte men sikkert ser det ut til at det går fremover.. Etter 2 døgn har hun klart å reise seg opp å gå.. Og pittelitt mat har vi til og med fått i henne... Men hun virker redd og tufs, ser på oss hele tiden og virker utrygg av og til. Håper inderlig at det går seg til. At vi slipper infeksjoner, og at hun blir frisk!!


Guttene har kommet seg greit.. Vi snakker mye om det som har skjedd.. Hva de gjorde, hva hundene gjorde, prøver å få de til å sette ord på alt. Og så har jeg forsikret dem om at dette vil de ALDRI oppleve igjen! For det skal de ikke!! I dag er de på skolen.. Jeg er hjemme med vond hals, vond nakke, vondt hode, og vondt hjerte.. 


Nå bare håper vi at dette vil ende godt. Kira er i de beste hender, får antibiotika og smertestillende. Og blir det for ille for henne har vi også morfinsprøyte som vi kan gi. Heldigvis har bare det vært nødvendig to ganger det første døgnet.. Og til slutt, eieren til den andre hunden har vært som en hundeeier bør være. Han tok kontakt, ville hjelpe om han kunne og betalte regningen.. Dessverre er det slikt som kan skje, men som ikke skal skje! I en hundeverden.. Lykken er jo at guttene ikke ble skadet.. Emil fikk risp i leppe og finger og en klemskade på skulderen i kampens hete... Og stivkrampesprøyte og antibiotika er gitt til han også. 
Jeg krysser fingre...

Ha en fin dag:-)

Åse-Lill

4 kommentarer:

 1. Blei så lei mæ når æ leste dette. God bedring og hils Kira!! Håper alt blir bra fort.

  Hilsen Gøril

  SvarSlett
 2. Stakkars Kira! Håper at hun blir bedre fort! Savner dere alle sammen <3
  Kanskje du kan ta med alle på oslotur snart, tante gugu?

  Klem fra Andrea<3

  SvarSlett
 3. Huff, for en grusom opplevelse for dere, Kira og guttene.
  Håper at Kira blir frisk igjen, og at guttene har det bra etter hendelsen!

  Klem fra Linda

  SvarSlett
 4. Stakker Kira og dere ønsker alle god bedring. All respekt til deg som har omtanke for hundeeieren som angrep, vedkomne har det neppe lett.
  Hilsen hundeeier.

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)