lørdag 5. mai 2012

Soool:-)

Herlig å våkne til knall-sol idag:-) Etter dager med snø, regn og vind er det fantastisk å få sol igjen.. Jeg koser meg med kaffekoppen, mens Linus ser på barnetv.. Storungene var på "ungdomsklubb" i går, og var ikke i seng før 22.30, så de sover ennå.

                                          Kira venter på tur....                       Foto: Wilma:-)

Straks skal jeg og hundene gå i stallen, slippe ut og fore hester og høner:-) Alltid koselig i helgene.. Ellers hadde jeg tenkt å sy litt i dag.. Og gå tur, ri tur og bytur.. Samt vaske klær, gulv og rydde.. Ehh, mulig noe må bortprioriteres, tro hva?? ;-) Og så håper jeg det er temperatur nok til å sitte i solen og drikke en kopp kaffe..

Nei, her roper hester og høner på mat:-)

Kos dere på ukens beste dag:-)

Åse-Lill

3 kommentarer:

 1. Hihi, høres ut som du har litt vel MYE planer for denne dagen ja. Hørtes nesten slitsomt ut :o))))
  Velg bort alt som har med husarbeid og gjøre, det komer nok av dager hvor man kan puske innendørs. Nyt dagen ute (og i byen :)
  Ha en fin dag

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde av Kira!!! <3 Kos dere i solskinn, dere fortjener det! Vi våknet til snø over alt, helt hvitt var det ute! Trodde ikke mine egne øyne, men nå er heldigvis alt forsvunnet, sola tilbake og skogen er fortsatt grønn! Nå skal jeg snart nyte et velfortjent glass hvitvin, og reker. Herlig med lørdagskveld!!!

  SvarSlett
 3. Man blir sååå glad när solen skiner!! Jag har varit lite låg de sista dagarna men när solen strålar så blir man ju bara glad! Trevlig helg!

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)