onsdag 16. mai 2012

Hipp hurra..

..for 17.mai.. Som er i morgen:-) Det vil med andre ord si at dette er den store forberedelsesdagen... Klær skal finnes frem og mest sannsynlig vaskes, flagg skal letes etter og strykes.. Linusen skal klippes og resten av gjengen dusjes.. Og pensko.. Suuuukk, leting igjen.. (Tror jeg skal lage meg en egen 17.mai-eske, hvor ALT ligger klart..)


Og så må det krangles litt om hva som er akseptabelt å ha på seg.. For ikke å snakke om bunaden min.. Håper bare den ikke har krympet siden i fjord.. Og så må det bakes, for her i bygda må man ha med seg "matfat" på festen..Og siden jeg er i mot å ta med julekakerester, så har jeg alltid med hjemmebakte hveteboller med syltetøy eller brunost, eller noe annet som jeg vet blir spist:-)


Nå høres det ut som at jeg ikke er nevneverdig glad i 17. mai, men det er jeg altså.. Det er bare alt før jeg ikke er så glad i.. Det lille kaoset rundt det hele.. Men når vi først er klare så er det jo bare sååå koselig.-) Med tog og tale, kokte grillpølser, is og kaker, leker for barna og høyt stemningsnivå i samfunnshuset... Og grillfest hos gode venner til slutt:-)
Det gledes:-)

Nyt forberedelsesdagen.-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)