lørdag 2. april 2011

Ukontrollerbart sukkerbehov...

Jeg er helt ukontrolerbar på sukkerinntaket for tiden... Blir jo bare helt fortvilet av meg selv... Jeg skulle jo starte ett sunnere liv etter bursdagen min, men det motsatte har vel heller skjedd... I stedet for å knaske i meg gulrøtter og sunne saker, har jeg stappet innpå med kilovis med smågodter, sjokolade og potetgull.


Når jeg ikke er ukontrollerbar, (hehe) spiser jeg stort sett bare godis i helgene, men i det siste har det blitt på hverdagene også... ALLE hverdagene.. Og jeg innser nå at noe må gjøres!! Jeg klarer ikke gå så drastisk til verks at jeg skal slutte helt, men begrense det hele til helgen, må jeg!! (Men når helgen varer i tre hele dager, er jo det nesten en halv uke, så må nok korte helgegodiset ned til en, muligens 1,5 dag...)


Synest det er tungt å ikke spise godterier, jeg... Nesten som jeg kjenner sorg når jeg vet at jeg ikke får... Djises, er jo som en godisholiker, haha...
Tips mottas med takk!! :-)
Her er helgetacoen nettopp inntatt, gutta boys spiller på dataen, eldstejenta er på overnatting og mannen ser TV, bare velstand med andre ord:-)
Og, sutte-slutten gikk over all forventning... 1,5 time med stooor sur-leppe og tårer i strie strømmer, men vi sto imot, både Linus og jeg. Gjett om det var en som var superstolt i morges?? Nå er starwars-skip innkjøpt, og tur til grottebadet lovd:-)


Ha en super lørdag:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

 1. Mmmm ja, kjenner til det der, men æ handler inn bare til helga godter, sonn at æ har ikke noe mandag til fredag, spiser godter bare fredag eller lørdag :) kjøper aldri godterier utenom :)
  Men det e så godt med marsipan nu for tia :)
  Kos dæ i helga du og ikke ha noe dårlig sammvittighet, god helg, Lisbeth ;O)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Som å lese om meg selv, dette, så jeg har dessverre ingen gode råd. Men kanskje en liten trøst at vi er flere i samme båt?

  Gøy å finne hit - tusen takk for koselig hilsen hos meg for leeenge siden (jeg har vært litt bloggefraværende i det siste...)

  Ha en fin søndag! Og gratulerer med vellykket sutteslutt!

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)