fredag 1. april 2011

Minstemann er blitt stor...

En epoke er over... Og det kjennes vedmodig og litt trist...I dag har pittelille Linus klippt i stykker smokkene sine.. Noen vil nok synest at det var SVÆRT på tide, da lillegutt har rundet fireogetthalvt år nå... Men mamman synest det var litt koselig med sutten.. Var så mange fine å kjøpe!, lett å lokke med for å få han i seng osv... (Linus har bare brukt smokk på natten, da...)


                                          Dypt konsentrert...

Så nå får vi se da, hva kvelden bringer...  Er veldig spent på om det blir tårer og savn, men vet jo at det er bare å stå i det om han får suttelengsel.. Derfor er ingen smokker spart på, absolutt ALLE er klippt i stykker, av han selv:-)


                                          Skjønne Linus... Bare noen timer gammel...

Nå er akkurat fredagsmiddagen spist. Årets første grillmat. Helgrillet svinefilet, ris, salat og svensk karrisaus. Anbefales!!

NYT HELGEN:-)

Åse-Lill (som har litt vondt i mamma-hjertet.... Og er litt lei seg siden jeg er fri for "baby" i huset...)

3 kommentarer:

 1. Åhh, søting - så flink storgutt:)
  Viktor vår på 4 år og 1 mnd bruker også smokk på natten... Men vi må vel begynne med noen form for avvenning snart - han har litt "smokketenner"...
  Men jeg har jo en til som bruker smokk, og Edvard er jo bare 1 år...:) Sånn er det når man har en hel haug med unger... Epokene blir aldri over.
  Det værste er at jeg av og til får litt baby-lengsel igjen... Men skal IKKE ha fler altså...:)

  SvarSlett
 2. Kjenner også på baby-lengsel, Elisabeth... Men, kommer ingen fler her heller!!
  Lykke til med smokke-avvenningen, går nok greit, man må bare ta tiden til hjelp:-)

  SvarSlett
 3. Naaa han blir nok og savne sutten men man må jo igjennom det..Kan bli noen tunge netter på deg også..Men heldigvis etter gråt kommer latter:O)Så skjønn han er!!Tusen takk for hyggelig kommentar og at du vil følge meg!Det varmer et bloggehjerte!:)God helg og klem

  SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)