lørdag 26. desember 2015

2.juledag...

...og jeg er alene våken i huset, forutenom hundene da:-) Endelig kom julesnøen:-) Det har lavet ned i natt, sammen med ganske mye vind.. Så i dag blir det utevær for minstemann, og godt er det:-)


Vi hadde en kjempekoselig julaften sammen med mine svigerforeldre. I år sto det kalkun på menyen. Med masse godt tilbehør, waldorfsalat, viltsaus, grønnsaker, sååå utrolig godt:-)


Til dessert hadde vi litt av hvert. Riskrem med rødsaus, hjemmelaget karamellpudding og is.. Mette ble vi, kan man si:-) Julegavene ble åpnet i 18-18.30-tiden.. Så mye fint:-) Både til ungene og til oss.. Ungene hadde også vært på handletur og kjøpt julegaver til meg og Mannen, og det vanket både pysjbukser, øredobber, kaffekopper, lighter og godis:-) Snille barna<3


Selv fikk jeg en nyyydelig dunjakke av Mannen:-) Gleder meg sååå til å bruke den!! Kanskje på alle trimturene etter jul?? Perfekt;-)
I dag skal vi på 2.juledagsfest på samfunnshuset. Det blir sikkert koselig:-) Men før det skal vi ikke så mye.. Gå tur med hundene og leke litt i snøen.. Spise god mat, mulig det blir pinnekjøtt i dag..

Nyt romjulsdagen:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)