søndag 1. november 2015

November

November... Ikke min favorittmåned, men samtidig så er man liksom igang med mørketiden, og man kan begynne så smått å glede seg til solen snur igjen:-) Men for et vær november kom med!! Bøttevis med regn, og vind, storm, vått og grått.. I dag har det nesten ikke vært lyst.. Og klokken er ikke mer enn 15, og det mørkner allerede..


I dag er en typisk "kjøredag" for oss.. Jeg har kjørt to unger til byen på ishockeykamp og vennebesøk, Linus er kjørt motsatt vei, opp til dalen, for å besøke en kompis, Mannen er nå på taxitur, og jeg skal straks kjøre opp i dalen og hente minstemann hjem igjen.. Og så er det å kjøre ut til byen å hente igjen om et par timer.. Ja, slikt må man vel bare godta når man bosetter seg på landet;-) I allefall innimellom.. Fordelen er at man kan jo kombinere det med et besøk, og det skal vi i dag:-)


I går var det jo Haloween:-) Linus kledde seg ut som sau, av alle ting.. Han gikk "knask eller knep" med kua og heksen, og kom storfornøyd hjem med full bøtte. Vi hadde 15 herlige unger på døra, og vi delte ut både godis og popcorn.. Jeg synest Haloween er en koselig høst"tradisjon", noe ungene virkelig ser fem til i en heller mørk tid:-) Så ja til knask eller knep og ja til julebukk, også;-)

Nå skal jeg straks igang med litt middagsmekking.. Pølser og chips blir det idag.. Enkelt og godt på en søndag:-)

Nyt søndagen:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. I dag har vi virkelig dårlig vær, men tror de har det verre i byen og andre steder med vind etter som æ leser , sentrum er vist stengt pga vind for de var vist redd for noen takplater skulle blåse av rådhuset, syns ikke vi har noe særlig vind her i skjomen, men hestene er inne sia regnet bøtter ned :)

    Så artig at han kledde sæ ut som sau ;)

    Ha en fortsatt fin søndag :)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)