tirsdag 17. februar 2015

Mange dager...

...uten blogging.. Tja, hva skal jeg si?? Dagene går fortere enn hva jeg klarer å henge med.. Men her er en liten oppdatering:-)


Sist mandag, husker jeg lite fra.. Var på en liten ridetur, tror jeg.. Tirsdag var det møte på jobb, med middag og avslutning for en god kollega.. Onsdag var tidenes stressdag med henting av bil på verksted i byen, skyssing av gutter TILBAKE til byen for fotballtrening, kjøre hjem igjen, for så møte på jobb. Igjen. Torsdag var det soooolfest på jobben:-) Endelig er sola tilbake, men vi så dessverre lite til den gjennom snøbygene.. Ettermiddagen var heldigvis rolig:-)


Fredag, lang dag på jobb, med svømming i svømmehallen i byen, så tilbake til barnehagen for å jobbe sistevakten.. Og vel ankommet hjemme, oppdager vi at Linus er blitt syk.. Igjen.. Feber og hoste.. Wilma og ei venninne bestemte seg for å sove i lavvoen vår i skogen, så vi orget litt der.. Jeg møtte senga 21.30 denne fredagen og sov heller dårlig og tenkte på de to som sov i en isekald lavvo i 8 minus.. (De hadde bål da..)


Lørdag og søndag besto for det meste av nødvendig avslapning.. Litt strikking, ridning og kos.. Så dagen i går.. Hadde tidligvakt og store planer om brødbakst og rydding, men falt om i sofaen, og ble der stort sett resten av dagen..


I dag er det min tur å være hjemme med Linus.. Nå er han heldigvis på bedringens vei, nesten feberfri, men fortsatt en stygg hoste.. Og jeg skal få gjort litt her hjemme i dag. Brødbaksten står allerede til hevings:-) Og så skal jeg jobbe et par timer når Wilma kommer fra skolen og kan ta over sykepleierrollen:-)

Ha en fin tirsdag:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. God bedring til Linus :) Nydelig navn på gutten din :)

    Du lever et hektisk liv som mange småbarnsforeldre i disse dager.

    Håper vi får se mere sol snart her hos oss :)

    Lisbeth :O)

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)