søndag 10. juni 2012

Uuups, en uke...

...siden sist innlegg... Bloggtørke?? Nja, vet ikke, men her går alt i et rasende tempo.. Med møter, skoleting, jobb, handlig og husarbeid.. Og ikke minst dyreliv:-) I tillegg har vi i helgen vært på maledugnad hos mamma, noe som, utrolig nok, var kjempekoselig:-)Vi barna som bor her i nærheten av mamma møttes i går for å male huset hennes.. Og med både mann og barn ble vi en hel flokk med folk, slik at malingen gikk som en lek. Hele huset ble ferdig malt på ca 7 timer:-) Innimellom var det både deilig lunsj og herlig grillmat, og kvelden ble avsluttet med et par sommersby pærecider før jeg ballet meg inn i dyna i campingvognen:-) (siden vi skulle male hele dagen, tok vi med campingvognen slik at vi slapp å tenke på at vi måtte komme oss hjem i rimelig tid, og så ble det som en liiiiten ferietur hihi:-))

                                                   Ungene var flinke å malte uthuset:-)

Nå er det straks grandis på menyen, orker ikke noe mer avansert i dag.. Og så skal jeg prøøøve å få tatt litt nødvendig husarbeid etterpå...

Ha en deilig søndag:-)

Åse-Lill

1 kommentar:

  1. Såååå koselig å se bilder fra Skjomnes!!!! Det har vært mange hyggelige familiesammenkomster der i løpet av årene!! Dere er flinke til å kose dere!! Nyt sommeren, kanskje sees vi snart!!

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)