søndag 3. august 2014

Dagstur...

...til Revelsøy:-) For en kjempekoselig dag det var i går. Et vennepar av oss hadde fått lånt en båt, og vi ble tilbudt å være med på båttur.. Så lenge siden sist..
Vi pakket baggen, handlet god mat og godis og dro avgårde:-) Været var fint, ikke så varmt, men hovedsaken var jo at det ikke blåste så mye, og det gjorde det ikke!
Vi kom til Revelsøy like før 13.30:-) Med en skokk med unger som ville bade, spille fotball og kose seg med godis.. Var bare helt herlig!!


Vi voksne fikk skravle, drikke kaffe og bare trø litt rundt på Revelsøy.. Etterhvert ble grillen fyrt igang, og masse grillmat vanket:-)I kveldingen tøffet vi med båten hjem.. Linus, som var eneste unge fra vår familie som var med, ble igjen med kompisen på Revelsøy.. Han kommer hjem i kveld. Og gikk dermed glipp av den nydelige turen hjem;-) Fantastisk vakkert!!


I dag er planen å rydde og vaske rommet til minstemann.. Skikkelig... Kaste gamle, ødelagte leker, og få orden i skapet hans. Må benytte sjansen når han ikke er hjemme:-) (Er han med får nok ingenting kastes, nemlig...)
Bare å få i seg kaffen, og hive seg rundt!!

Ha en nydelig søndag:-)

Åse-Lill

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)