torsdag 12. april 2012

Tilbake til hverdagen...

...og godt var det:-) Så her er det full rulle igjen med jobb, møter og aktiviteter:-) Og den som får lide for det, er dessverre bloggen..
Men, i hvertfall... Her skulle det vært vår nå... Og det er det I K K E!! Etter påske er jeg ferdig med snø, men her laver det ned, og det har det gjort i over et døgn nå... Jeg vil ha V Å R!! N Å!!
I tillegg er vi fri for mobildekning og har vært det siden i går ettermiddag.. Kjedelig, håper det blir fikset i løpet av dagen.. Ja, det var dagens klaging:-)

                                           Snø i lange baner.....

Tilbake til hverdagen betyr altså også tilbake til sunne matvaner.. Ingen sjokolade.. Og null potetgull.. Har gått bra til nå.. Det verste er at jeg her om dagen leste slik skremselpropoganda om aspartam, som er i bla cola zero..
Så her er det slutt på det også.. Hjernesvulst? Neitakk... Og jeg har drukket litervis av cola zero, og synest det er det beste jeg får drikke... Så, herved brus-avvenning og heller sukkerholdig brus i helgene..

Her er det seinvakt på meg i dag, så jeg får kose meg med kaffekoppen en stund til.. Deilig:-)

Ha en fin torsdag:-)

Åse-Lill

2 kommentarer:

  1. Ja, æ e og lei av denne sneen som laver ned, vil har vår, ser på yr og storm at det blir bedre vær fremover nu, men ennu dager med - gr ;(
    æ vill og ha varme og vår nu, og så vill æ også ha mobildekning hehe :)

    Ha en fin dag på jobb, hilsen Lisbeth

    SvarSlett
  2. Her har vi heldigvis ikke noe snø igjen:) Ønsker deg en fin helg!

    SvarSlett

Heisann

Jeg blir meget glad om du legger igjen en liten kommentar:)